Afficher ce site en français | View this website in English

Imagine Dragons Evolve World Tour

Dit evenement is afgelopen.

OPGELET: DIENSTVERLENING DE LIJN NU VRIJDAG VERSTOORD

Voor komende vrijdag 16 februari is er een staking aangekondigd bij De Lijn. De kans is groot dat je niet met bussen en trams van De Lijn naar of van het concert van Imagine Dragons geraakt. Trambestuurders hebben de individuele keuze om al dan niet te staken. Dat betekent dat De Lijn en dus ook het Sportpaleis niet in de mogelijkheid zijn om de dienstverlening te garanderen en op dit moment ook niet kunnen zeggen of het openbaar vervoer al dan niet ernstig verstoord zal zijn. We gaan ervan uit dat een beperkt aantal trams en bussen zal rijden en daar kunnen onze bezoekers uiteraard gebruik van maken. Gelieve echter rekening te houden met mogelijke problemen bij je verplaatsing met De Lijn naar en van het Sportpaleis.

Het Sportpaleis raadt dan ook aan om, indien mogelijk, andere vervoersmogelijkheden te overwegen. Woon je niet ver uit de buurt, kom dan met de fiets en maak gebruik van onze grote fietsenstalling. Is je auto (of die van je ouders) voorzien van een fietsendrager, overweeg dan Park & Bike: parkeer op een Park & Ride-zone en leg de resterende afstand af per fiets. Of laat je brengen en spreek een oppikplaats af op redelijke afstand van de zaal.

Noot: het wordt prachtig weer! Als de weervoorspellers gelijk krijgen, dan wordt 16 februari een mooie dag met zon en temperaturen tot en met 9 graden. Ideaal weer dus om het laatste deel of zelfs het volledige traject naar het Sportpaleis te voet of met de fiets af te leggen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender


Special guest: K.Flay

Met het gloednieuwe album ‘EVOLVE’ onder de arm, en een hele lijst concertdata in Noord-Amerika reeds bevestigd, kondigt Imagine Dragons vandaag (18.09.17) tourdata aan voor Europa en UK. Het Europese luik van de ‘EVOLVE World Tour’ gaat van start in België op vrijdag 16 februari in het Sportpaleis!

De meervoudig platinum en Grammy Award-winning band trekt van grote zaal naar grote zaal doorheen Europa en het Verenigd Koninkrijk vanaf begin 2018.

Het nieuwe album ‘Evolve’ is, sinds de release op 23 juni, een kletterend wereldwijd succes. Het album behaalde het hoogste aantal streams ooit in de eerste releaseweek voor een alternatieve poprockband. Nu al platinum in 5 landen, en goud in 12 andere, waaronder België en de USA, waar het het enige poprockalbum dit jaar is met zulke prestatie. De teller van het aantal wereldwijde Spotifystreams gaat inmiddels al over het biljoen en blijft aantikken. Ook de singles zijn wereldwijde hits. ‘Believer’ verbrak het 13 jaar oude record van alternative radio in de VS en stond daar maar liefst 12 weken op #1. Huidige single ‘Thunder’ verzamelde al meer dan 331 miljoen streams wereldwijd en staat momenteel bovenaan in de Belgische charts. Beide singles zijn platinum in België.

Kaarten kosten 35, 40, en 45 euro.

PACKAGES

‘Whatever It Takes’ Meet and Greet Experience : 351,50 EUR (*)

 • One (1) standing arena floor ticket with early entry to see Imagine Dragons live
 • Invitation to meet the band before the show
 • Photo with all members of Imagine Dragons
 • One (1) exclusive Imagine Dragons lithograph, signed by the band
 • One (1) exclusive Imagine Dragons portable phone charger
 • One (1) commemorative laminate and lanyard
 • On-site concert host

‘Sucker for Pain’ Seamless Experience : 147,50 EUR (*)

 • One (1) standing arena floor ticket to see Imagine Dragons live
 • One (1) exclusive Imagine Dragons lithograph
 • One (1) exclusive Imagine Dragons portable phone charger
 • One (1) commemorative concert ticket
 • On-site concert host

(*) Note from Imagine Dragons: A portion of all enhanced experience program profits will be donated to The Tyler Robinson Foundation

Kalender

vr 16.02.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Imagine Dragons - Evolve World Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium