Afficher ce site en français | View this website in English

Mark Knopfler An Evening With Mark Knopfler And Band

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Door de Sinksenfoor op Spoor Oost is de parking daar niet beschikbaar. We voorzien uitzonderlijk parkeermogelijkheid op de parking Gosselin (5 euro). Deze parking bevindt zich aan de Belcrownlaan 4 C in 2100 Deurne, op wandelafstand van het Sportpaleis, en is toegankelijk vanaf 18.00 uur.

Het gebruik van camera’s en mobiele telefoons tijdens de voorstelling is een grote irritatie geworden voor fans en een storende factor voor Mark Knopfler en de band. Respecteer Marks verzoek en weersta de verleiding om deze apparaten te gebruiken tijdens de show. Mark Knopfler heeft er geen bezwaar tegen dat fans persoonlijke camera’s en opnameapparatuur mee naar de show nemen om de show op te nemen, op voorwaarde dat dergelijke foto’s / opnames alleen voor privégebruik zijn en deze activiteiten het plezier van andere fans niet belemmeren. Een camera met afneembare lenzen is niet toegestaan. Professionele videocamera’s zijn onder geen enkel beding toegestaan.

Down The Road Wherever Tour

Een langverwachte nieuwe wereldtournee voor Mark Knopfler en zijn band! De ‘Down The Road Wherever Tour’ start in Barcelona in april en reist doorheen Europa om af te sluiten in Verona in juli en de grote plas over te steken voor een uitgebreid Amerikaans luik. Antwerpen is één van de Europese steden die op het programma staan. Afspraak met één van ‘s werelds meest bejubelde en succesvolle artiesten aller tijden op zaterdag 22 juni in het Sportpaleis.

Knopfler kondigt de tournee aan naar aanleiding van zijn negende soloalbum ‘Down The Road Wherever’, dat uitkomt op 16 november. Wat hem betreft, maakt het toeren onlosmakelijk deel uit van het proces dat hoort bij het uitbrengen van een plaat, beginnend bij het songschrijven en eindigend op de baan.

Aldus Mark: “Mijn nummers zijn gemaakt om live te spelen. Ik hou van het hele proces van ze op m’n eentje te schrijven, ze dan samen met de band op te nemen en uiteindelijk live te brengen voor een publiek. Dat is het allerbeste stuk! Ik geniet van het hele circus dat erbij hoort, reizen van stad tot stad en de wisselwerking tussen het hele team, dat is echt een plezier. Ik kijk er enorm naar uit.”

Met een 10-koppige band brengt Mark Knopfler een mix van splinternieuwe songs en heerlijke klassiekers, zowel uit zijn solocarrière als uit zijn Dire Straits-periode, die onsterfelijke hits voortbracht als “Money For Nothing”, “Sultans Of Swing”, “Romeo & Juliet” en “Walk Of Life”. Een onmisbare, prachtige muzikale avond, op zaterdag 22 juni in het Sportpaleis.

Kaarten kosten 56,51, 67,70, 78,91 en 90,10 euro. Maximum 6 tickets per bestelling.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.


ANTWOORD 1: ( A ) Mark Knopfler werkte van 1968 tot 1973 als journalist, vanaf 1973 werkte hij halftime als leraar Engels en spendeerde hij de rest van zijn tijd aan muziek maken.
ANTWOORD 2: ( B ) Het gaat om de dinosaurus Masiakasaurus Knopfleri.
ANTWOORD 3: ( C ) Het nummer ‘Private Dancer’ werd geschreven door Mark Knopfler.

Kalender

za 22.06.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:30

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Mark Knopfler - An Evening With Mark Knopfler And Band" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium