Afficher ce site en français | View this website in English

Christina Aguilera The X Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: Drax Project

Door de Sinksenfoor op Spoor Oost is de parking daar niet beschikbaar. We voorzien uitzonderlijk parkeermogelijkheid op de parking Gosselin (5 euro). Deze parking bevindt zich aan de Belcrownlaan 4 C in 2100 Deurne, op wandelafstand van het Sportpaleis, en is toegankelijk vanaf 18.00 uur.

Extra mobiliteitsinfo: klik op TIMING bij KALENDER!

Eerder dit jaar kondigde Christina Aguilera een exclusieve headlining residency in Las Vegas aan. De eerste show ‘Christina Aguilera: The Xperience’ staat gepland op vrijdag 31 mei in het legendarische Zappo Theater in Planet Hollywood Resort & Casino en belooft een energieke belevenis vol zang, dans en visueel spektakel te worden. De residency luidt de terugkeer in van één van ’s werelds meest bejubelde popartiesten aller tijden. Een nieuwe wereldtournee kon niet uitblijven! ‘The X Tour’ zet deze zomer voet aan wal in Europa en houdt op zaterdag 6 juli halt in het Sportpaleis!

De Amerikaanse superster brak 20 jaar geleden internationaal door met een gigantische monsterhit. “Genie In A Bottle” domineerde overal ter wereld wekenlang de charts. Sindsdien is het aantal hits nauwelijks bij te houden. Christina heeft vijf nr. 1-singles in de Billboard Hot 100 op haar naam staan, verkocht in haar carrière meer dan 43 miljoen platen en wist met haar songs maar liefst zes Grammy Awards in de wacht te slepen. Meer dan terecht werd ze dan ook geëerd met een ster op de Hollywood Walk Of Fame.

Op de setlist van Christina Aguilera’s eerste tour in dertien jaar staan alle grote favorieten als “Dirrty”, “Genie In A Bottle”, “Beautiful”, “Hurt”, “Ain’t No Other Man” en “Fighter” naast nieuwe nummers uit haar jongste album ‘Liberation’ (2018).

Kaarten kosten 39,70, 50,90, 62,10, 73,30, 90,10, 95,70 en 112,50 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Meet & Greet package – 874,50 euro

The Meet & Greet package bevat:

  • Een Meet & Greet en fotomogelijkheid met Christina Aguilera

Dit package is NIET OVERDRAAGBAAR en wordt NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of het package worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het package in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden met instructies voor afhaling.

—-
1. – C. 20
2. – B. 6
3. – B. “Reflection”

Kalender

za 06.07.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:30

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Christina Aguilera - The X Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium