Afficher ce site en français | View this website in English

Drake The Assassination Vacation Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Multiplatinum- en awardwinnend artiest Drake kondigt de ‘Assassination Vacation Tour’ aan!

Hitlijstzwaargewicht Drake brengt zijn ‘Assassination Vacation Tour’ naar Europa en het Verenigd Koninkrijk met zijn Canadese landgenoot, rapper, zanger en songwriter Tory Lanez als support. Na de ‘sold out’-tour in de VS bengt de rapper zijn buitengewone productie naar onze contreien. De tour geproduceerd door Live Nation gaat van start op 10 maart in Manchester en houdt vervolgens halt in Parijs, Dublin, Birmingham, Londen, Antwerpen en Amsterdam. De aankondiging van de tour volgt op de lancering van Drakes vijfde studioalbum ‘Scorpion’, dat alle records verpulverde en geschiedenis schreef als het album met meer dan 1 miljard streams in de eerste week na release. Drake was de meest gestreamde artiest op Spotify en Apple Music in 2018. Need we say more?

Kaarten kosten 56,51, 67,70, 84,50,92,35 en 109,14 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

za 13.04.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:20

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Drake - The Assassination Vacation Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium