Afficher ce site en français | View this website in English

Neil Young + Promise of the Real

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Problemen bij De Lijn zijn opgelost

Het Sportpaleis ontving van De Lijn de verzekering dat alle ondergrondse tramlijnen weer actief zijn. De problemen die vanmorgen opdoken zijn verholpen. Je kan dus gerust van je combiticket gebruikmaken om met de tram naar en van het Sportpaleis te rijden. Veel plezier gewenst bij Neil Young!

Door de afbraak van de Sinksenfoor op Spoor Oost is de parking daar niet beschikbaar. We voorzien uitzonderlijk parkeermogelijkheid op de parking Gosselin (5 euro). Deze parking bevindt zich aan de Belcrownlaan 4 C in 2100 Deurne, op wandelafstand van het Sportpaleis, en is toegankelijk vanaf 18.00 uur.

Voorprogramma: BOY AZOOGA

De legendarische Neil Young komt op 9 juli 2019 terug naar ons land. Ervan uitgaand dat dit concert minstens even goed wordt als zijn vorige in juni 2016, zal hij het Sportpaleis opnieuw helemaal omverblazen!

Neil Young zal op het podium worden vergezeld door Promise of the Real, opgericht in 2008, met wie hij al een tijdje “on the road” is. De twee zonen van Willie Nelson, Lukas en Micah Nelson, maken deel uit van de gelederen van Promise of the Real.

Neil Young triomfeert met marathonconcert in Sportpaleis – Gazet van Antwerpen, 25.06.16 – Lees het volledige artikel hier.

Oké, zijn leeftijd begint nu met een 7, maar waag het niet hem als ‘Old Man’ aan te spreken. Samen met de jonge honden van Promise of the Real gaf Neil Young in Antwerpen een ruim drie uur durend concert, zonder pauze, waarin zowat alle aspecten van zijn rijke carrière aan bod kwamen. – Focus Knack, 25.06.16 – Lees het volledige artikel hier.

Kaarten kosten 90, 95 en 99 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Let op voor malafide ticketverkopers. Meer info op I Love My Ticket.

1/ Neil Young is de enige artiest die twee MTV Unplugged episodes heeft opgenomen. In 1993 was de eerste opname, maar Neil was niet tevreden met de kwaliteit dus nodigde hij zichzelf uit om dit een tweede keer op te nemen, amper drie maanden later.
2/ Neil Young zat in vele bandjes. Toen hij 17 was werd hij lid van The Squires, met deze band ontmoette hij ook Stephen Stills. Ze vormden samen in 1966 de band Buffalo Springfield en later Crosby, Stills, Nash & Young.
3/ In de jaren 70 was hij eigenaar van een op maat gemaakte Eagle tourbus met de naam Pocahontas.
4/ Hij wordt de Godfather van de grunge genoemd omdat hij als eerste experimenteerde met feedback en distortion en daarnaast ook een liefhebber is van flanel shirts.

Kalender

di 09.07.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Neil Young + Promise of the Real" wordt georganiseerd door Gracia Live