Afficher ce site en français | View this website in English

EuroMillions Cup Finals volleybal

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

14.00 uur – finale heren: Lindemans Aalst vs Knack Roeselare
17.30 uur – finale dames: Asterix Avo Beveren vs Hermes Rekkenshop Oostende

Op 16 februari vindt in het Sportpaleis opnieuw het grootste Belgische volleybalevent plaats: de EuroMillions Cup Finals 2020. Afgelopen jaren stond deze zondag garant voor twee matchen op het allerhoogste niveau.

Kaarten kosten 28 euro in categorie 1, in categorie 2 zijn er kaarten beschikbaar aan 23 euro. Je ticket is geldig voor beide wedstrijden, servicekosten inbegrepen.
Voor kinderen jonger dan 12 jaar is er een gratis ticket, maar hun plaatsen moeten wel gereserveerd worden (met 3 euro aan servicekosten per gereserveerde plaats).

Groepen van meer dan 11 supporters reserveren hun plaatsen telefonisch bij Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.).

Kalender

zo 16.02.2020

Deuren - 12:30
Aanvang - 14:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"EuroMillions Cup Finals volleybal" wordt georganiseerd door Top Volley Belgium