Afficher ce site en français | View this website in English

Santana Miraculous 2020 World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Santana’s Miraculous World Tour in Sportpaleis Antwerpen geannuleerd

Omwille van de wereldwijde gezondheidsmaatregelen genomen m.b.t. het coronavirus, moet Santana noodgedwongen zijn Europese Miraculous World Tour in Europa annuleren, waaronder ook het concert in Sportpaleis Antwerpen.

Update 02.07.2020

——-

Carlos Santana behoeft geen introductie. Met zijn uniek gitaargeluid – één maat volstaat om te weten dat het Carlos is die de snaren beroert -, boeit hij al meer dan 40 jaar en 40 platen lang een groot publiek. Hij verkocht meer dan 100 miljoen platen, speelde voor evenveel fans en werd overladen met 13 (Latin) Grammy Awards. In 2003 plaatste het blad Rolling Stone hem op de lijst van de 15 beste gitaristen aller tijden. Op 24 maart staat de grootmeester van de gitaar met zijn Miraculous 2020 World Tour in het Sportpaleis om er twee mijlpalen in zijn rijkgevulde carrière te vieren: de 20e verjaardag van zijn Grammywinnend album ‘Supernatural’ en de 50e verjaardag van zijn meesterwerk ‘Abraxas’.

“When you come to a Santana concert, the miraculous happens. Miraculous means, transforming darkness into delight. When we hit the stage, we know we will touch your heart and make you dance, sing, cry, laugh and leave your baggage behind.” – Carlos Santana

Met zijn grensverleggende muziek overstijgt Santana muzikale, generationele, culturele en geografische grenzen. Als belangrijkste vertegenwoordiger van ‘latin rock’, maakte hij wereldmuziek, lang voor de term bedacht werd. Zijn unieke cocktail van stijlen en genres is de ideale soundtrack bij onze huidige pan-culturele maatschappij.

Carlos brak mondiaal door na zijn epische set op het Woodstockfestival in 1969. De bezwerende versie van ‘Soul Sacrifice’ vormde één van de muzikale hoogtepunten van de Woodstockfilm. Op hetzelfde moment kwam zijn debuut ‘Santana’ uit. Het leverde hem zijn eerste top 10-hit ‘Evil Ways’ op. De klassiekers ‘Abraxas’ en ‘Santana III’ volgden.

In 2016 herenigde Carlos de legendarische jaren ’70 line-up van Santana voor ‘Santana IV’. In 2017 jaar brachten Carlos en Cindy Blackman Santana samen met The Isley Brothers (Ronald en Ernie) ‘Power of Peace’ uit. Afgelopen zomer was de tijd rijp voor ‘Africa Speaks’, een door Rick Rubin opgenomen muzikale trip met flarden tijdloze rock, latin en jazz. In 10 dagen nam de achtkoppige band 49 nummers op, waarvan er 11 ‘Africa Speaks’ haalden. De meeste nummers werden maar één keer in de studio gespeeld.

Santana brengt op dinsdag 24 maart zijn Miraculous 2020 World Tour naar het Sportpaleis. Op het menu ongetwijfeld een selectie uit de hits (‘Soul Sacrifice’, ‘Jin-Go-Lo-Ba’, ‘Evil Ways’, ‘Black Magic Woman’, ‘Oye Como Va’, ‘Samba Pa Ti’), zijn muzikaal eerbetoon aan John Coltrane (‘A Love Supreme’) en recent werk (o.a. een selectie uit ‘Africa Speaks’).

Kaarten kosten 48, 57, 64, 74 en 100 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

di 24.03.2020

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Santana - Miraculous 2020 World Tour" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent