Afficher ce site en français | View this website in English

Eric Clapton

Wegens aanhoudende COVID restricties voor massabijeenkomsten in Europa, zal Eric Clapton alle momenteel geplande data in 2021 uitstellen en verplaatsen naar nieuwe data in 2022. Eric wacht met spanning op de mogelijkheid om weer de weg op te gaan en op te treden. De nieuwe datum voor het concert in het Sportpaleis in Antwerpen is 12 juni 2022.

Ticketkopers worden hiervan persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

Update 01.03.2021

Eén van ‘s werelds meest legendarische gitaristen keert na bijna 10 jaar afwezigheid terug naar België. Deze grootheid weet al decennia lang met zijn meeslepende (elektrische) blues iedere concertzaal tot stilte te manen. Wat wil je ook als je songs als ‘Tears In Heaven’, ‘Layla’, ‘Crossroads’, ‘Cocaine’ en het meer recente ‘I Still Do’ achter je naam hebt staan en naast een indrukwekkende solocarrière hebt uitgebouwd ook nog eens in bands als The Yardbirds en Cream hebt gespeeld.

Op 9 juni staat Eric Clapton in het Sportpaleis, waar hij weer ouderwets zijn gitaar zal laten spreken. Hij wordt vergezeld door een uitstekende band met o.a. oude vrienden Nathan East (bas), Paul Carrack (toetsen), Chris Stainton (toetsen), Doyle Bramhall II (gitaar), Sharon White en Katie Kissoon (backing vocals).

Kaarten kosten 74, 107, 124 en 141 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 09.06.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:00
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?