Afficher ce site en français | View this website in English

Hans Zimmer Live - Europe Tour 2021

Dit evenement is afgelopen.

Hans Zimmer Live, Europe Tour in Sportpaleis Antwerpen wordt verplaatst naar woensdag 23 februari 2022

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich genoodzaakt om het concert initieel voorzien op 21 februari 2021 te verplaatsen. Het concert zal nu plaatsvinden op woensdag 23 februari 2022.
Ticketkopers worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

(Update 19.10.2020)

Na een wereldtournee die meer dan een miljoen fans naar arena’s, stadions en openluchtsites lokte, keert Oscar-, Grammy- en Golden Globe Award-winnaar Hans Zimmer terug naar het podium. Een nieuwe tournee doet tal van grote zalen in Europa aan van februari tot april 2021 en houdt halt in het Sportpaleis op 21 februari.

In deze nieuwe show krijgt Zimmer het gezelschap van een band, orkest en koor om topcomposities te brengen uit de favoriete films van de fans, met onder meer ‘The Lion King’ en ‘Interstellar’ en ook recentere composities, zoals ‘Dunkirk’ en ‘X-Men: Dark Phoenix’. Zimmer zal ook stukken brengen die zelden live gebracht worden, waaronder ‘The Last Samurai’ en ‘Tears Of The Sun’.

Hans Zimmer creëerde de muziek voor enkele van de bekendste en meest invloedrijke films van onze tijd. De componist – die in 2018 zijn 11e Oscarnominatie in ontvangst nam voor zijn bijdrage aan Christopher Nolans kaskraker ‘Dunkirk’ – heeft het format heruitgevonden voor het live brengen van filmmuziek.

Het publiek mag zich verheugen op een nieuwe reeks van weelderige optredens, waarbij Zimmer zich op het podium laat bijstaan door bijna 100 muzikanten.

Zimmers vorige show Hans Zimmer Live, die liep van 2014 tot 2019, verraste zowel het publiek als de critici. In plaats van te verschijnen als een maestro of filmscènes te projecteren, nam Hans Zimmer centraal op het podium zijn plaats in als muzikant en gast aan de zijde van een orkest, koor en band, zodat luisteraars volledig konden opgaan in zijn zo geliefde soundtracks.

Met de Hans Zimmer Live – Europe Tour 2021 is de populaire Duitse filmcomponist op vraag van het publiek terug live op het podium te zien.

Kaarten kosten 49,50, 57,50, 69, 79,50, 88 en 138 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Packages

VIP Golden Circle – 297 euro

 • Best seats at the concert (in the first 10 rows)
 • Special VIP entrance
 • Programme book
 • VIP pass
 • Lanyard
 • Cotton bag

VIP Silver Circle – 203,50 euro

 • 2nd best seats at the concert (from row 11 to max. row 25 ground level)
 • Special VIP entrance
 • Programme book
 • VIP pass
 • Lanyard
 • Cotton bag

Upgrade

Alleen verkrijgbaar met ticket (VIP Golden Circle, VIP Silver Circle, Golden Circle of ticket Cat. 1 en 2) dat afzonderlijk gekocht is!
Zonder bijbehorend ticket geraak je niet binnen met je Soundtrack Experience-upgrade!

Soundcheck Experience – 172 euro

 • Entrance 10 min before soundcheck (exact timing to be announced)
 • Separate VIP entrance

Kalender

zo 21.02.2021

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Hans Zimmer - Live - Europe Tour 2021" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent