Afficher ce site en français | View this website in English

Jeff Dunham

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht om de voorstelling van Jeff Dunham, initieel voorzien op 21 oktober 2020 en verplaatst naar 3 mei 2021, opnieuw te verplaatsen. De voorstelling zal nu plaatsvinden op maandag 30 mei 2022.

Ticketkopers worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

update 16.03.2021

——


Volg ons op Youtube voor updates en meer videonieuws

Jeff Dunham en zijn respectloze cohorten, Peanut, Walter, José Jalapeño, Bubba J. en Achmed the Dead Terrorist, vullen al meer dan twaalf jaar arena’s over heel de wereld met hun succesvolle tours. Nu vertrekken ze op een gloednieuwe internationale tour, “JEFF DUNHAM: SERIOUSLY!?”. Naast zijn gebruikelijke cast van oneerbiedige handlangers, zal in “SERIOUSLY!?” een nieuw lid van de bende zijn opwachting maken, “Larry”. Als persoonlijk adviseur van de President, geeft hij zijn hilarische kijk op hoe het is om te werken voor het Witte Huis.

Tickets : 35, 48 en 65 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

ma 03.05.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:30
Aanvang - 20:30

Antwerps Sportpaleis

verplaatst

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Jeff Dunham" wordt georganiseerd door Live Comedy