Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan het Antwerps Sportpaleis.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over de verschillende manieren waarop je tickets kan bestellen. Ook informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een handicap en/of rolstoelgebruiker vind je hier terug.

Tickets

Mobiliteit

Het Sportpaleis is op verschillende manieren bereikbaar. Hier vind je meer informatie over hoe je er kan geraken met het openbaar vervoer, de auto, de fiets of te voet en waar de parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking zich bevinden.

Mobiliteit

Bezoekers met een beperking

Alle zalen van de Sportpaleis Group zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met een beperking. Het is onze betrachting om je zo goed mogelijk op te vangen en in de beste omstandigheden te laten genieten van een concert, show of sportwedstrijd.

Bezoekers met een beperking reserveren hun plaatsen telefonisch op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een e-mail naar service@teleticketservice.com.

Klik hieronder voor verdere info over:
het reserveren van plaatsen
rolstoelplaatsen in het Sportpaleis
parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking

Zaalplan

Op zoek naar info over de ingangen en plaatsen in de zaal voor rolstoelgebruikers en andere bezoekers?

Klik hier voor het antwoord op je vragen.
Het Sportpaleis vanbinnen via Google Maps

Toegang

Tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat) zijn niet toegestaan in de zaal. Zijn er nog zaken die je niet mag meebrengen? Welke veiligheidsmaatregelen zijn er? En wat moet je doen wanneer je je tickets vlak voor het evenement nog altijd niet ontvangen hebt?

Vlotte toegang tot de zaal

Lockers

Het Sportpaleis beschikt over een ruimte met lockers waarin je je spullen kan opbergen. Je betaalt 5 euro per locker en ook 5 euro waarborg voor de sleutel (deze 5 euro krijg je bij het inleveren van de sleutel terug). Meerdere jassen, een helm of andere voorwerpen passen in een locker. TIP! Neem een foto van je sleutel. Lockers zijn beschikbaar vanaf het openen van de deuren tot de start van het evenement. 10 minuten voor het einde van de show opent de lockerruimte opnieuw. Opgelet, bij sommige nachtevenementen zorgt de organisator zelf voor lockers in de foyer en kunnen andere tarieven en afspraken worden gehanteerd.

Eten en drinken

Zin in een hapje en een drankje of zelfs in iets hartigers? Geen nood, in het Sportpaleis kan je je honger en dorst stillen en in de buurt kan je terecht in verschillende horecazaken.

Eten en drinken in onze zaal en in de buurt

Cashless betalen

Aan de bars en foodstands in het Sportpaleis en de Lotto Arena kan je cashless betalen met Bancontact, Maestro, Visa of Mastercard. Dit levert je tijdwinst en meer comfort op en zorgt ervoor dat je geen moment van het evenement hoeft te missen.

Verken Antwerpen

Combineer je komst naar het Sportpaleis met een bezoek aan Antwerpen. Verken de stad en boek een overnachting in een hotel.

Verken Antwerpen

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in het Sportpaleis? Het kan! Ontdek onze VIP-arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? De Sportpaleis Group biedt groepen mooie kortingen op vele evenementen.

Kom als groep

Huur voor B2B

Laat de naam en de faam van het Sportpaleis afstralen op jouw bedrijf. Voor een grootschalig B2B-evenement is het Sportpaleis de ‘place to be’.

Info over B2B in het Sportpaleis

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op een of meer van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de activiteiten in de zalen van Sportpaleis Group.

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten … Wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Openingsuren en contact

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.

Onze administratieve diensten zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur. Of stuur ons een mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Openingsuren
Contact