Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan het Antwerps Sportpaleis.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over de verschillende manieren waarop je tickets kan bestellen. Ook informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een handicap en/of rolstoelgebruiker vind je hier terug.

Tickets

Mobiliteit

Het Sportpaleis is op verschillende manieren bereikbaar. Hier vind je meer informatie over hoe je er kan geraken met het openbaar vervoer, de auto, de fiets of te voet en waar de parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking zich bevinden.

Mobiliteit

Toegang en zaalplan

Op zoek naar info over de ingangen en plaatsen in de zaal voor rolstoelgebruikers en andere bezoekers? Klik hier voor het antwoord op je vragen.

Het Sportpaleis vanbinnen via Google Maps

We vragen je om op tijd naar de zaal te komen, geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee te nemen en correct te reageren op eventuele verzoeken van de security. Lees hierover ook onze algemene voorwaarden.

Bezoekers met een beperking

Alle zalen van de Sportpaleis Group zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met een beperking. Het is onze betrachting om je zo goed mogelijk op te vangen en in de beste omstandigheden te laten genieten van een concert, show of sportwedstrijd.

Bezoekers met een beperking reserveren hun plaatsen telefonisch op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een e-mail naar service@teleticketservice.com.

Klik hieronder voor verdere info over:
het reserveren van plaatsen
rolstoelplaatsen in het Sportpaleis
parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking

Eten en drinken

Zin in een hapje en een drankje of zelfs in iets hartigers? Geen nood, in het Sportpaleis kan je je honger en dorst stillen en in de buurt kan je terecht in verschillende horecazaken.

Eten en drinken in onze zaal
Eten en drinken in de buurt

Overnachten

Antwerpen is een prachtige stad om te bezoeken. Ontdek de stad en combineer je bezoek aan het Sportpaleis met een overnachting in een hotel.

Overnachten

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in het Sportpaleis? Het kan! Ontdek onze VIP-arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? De Sportpaleis Group biedt groepen mooie kortingen op vele evenementen.

Kom als groep

Huur voor B2B

Laat de naam en de faam van het Sportpaleis afstralen op jouw bedrijf. Voor een grootschalig B2B-evenement is het Sportpaleis de ‘place to be’.

Info over B2B in het Sportpaleis

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de concert- en theaterwereld.

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten … Wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Openingsuren en contact

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.

Onze administratieve diensten zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur. Of stuur ons een mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Openingsuren
Contact