Afficher ce site en français | View this website in English

André Rieu Nieuwjaarsconcert

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

André Rieu geeft nieuwjaarsconcert in Antwerpen

André Rieu is verheugd zijn eerste concertdata van 2019 te kunnen aankondigen. Op 5 januari luidt de Maastrichtse violist een nieuw muzikaal jaar in op de bühne van de Ziggo Dome in Amsterdam en op 6 januari geeft hij zijn Nieuwjaarsconcert in het Sportpaleis. De traditionele, feestelijke Nieuwjaarsconcerten zijn het begin van André Rieu’s nieuwe wereldtournee.

André Rieu: “Na een jaar over de hele wereld te hebben getourd is het altijd fijn om het nieuwe jaar weer dicht bij huis te starten. Onze vrienden, familie en veel van onze geweldige fans zijn dan altijd aanwezig. Ik kijk er erg naar uit!”

De maestro trad de afgelopen weken op in Mexico en Israël voor meer dan 80.000 fans. Komende tijd gaat Rieu’s wereldtournee verder met concerten in Noord- en Oost-Europa. Voor het eerst geeft hij met zijn Johann Strauss Orkest ook concerten in Bulgarije. In juli staan ze in Maastricht voor een recordaantal van maar liefst 13 zomeravondconcerten. Deze zullen ook uitgezonden worden in meer dan 2.000 bioscopen over de hele wereld.

In het najaar keert André Rieu terug naar Amerika, Canada, Argentinië en Australië. In december sluit hij het jaar af met zijn jaarlijkse tour door het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Voor de wereldtournee van dit jaar zijn al meer dan een half miljoen tickets verkocht, waardoor hij opnieuw tot een van de meest populaire tourende artiesten behoort.

Kaarten kosten 62,50, 72,50, 88,50, 98,50 en 112,50 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 06.01.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"André Rieu - Nieuwjaarsconcert" wordt georganiseerd door André Rieu Productions BV