Afficher ce site en français | View this website in English

Niels Destadsbader Dertig

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

EXTRA PLAATSEN

(update 28.09.18)


Niels Destadsbader ook op 1 november

(update 31.05.18)

Het gaat enorm hard voor Niels Destadsbader! Woensdag 30 mei bracht hij zijn tweede album ‘Dertig’ uit, dat instant naar de top van de iTunes charts klom. En ondertussen vliegen de tickets voor zijn Sportpaleisconcert op 31 oktober tegen een razendsnel tempo de deur uit. Om tegemoet te komen aan het enorme succes en de blijvende vraag naar tickets, voegt Niels een tweede concert toe aan de kalender. Afspraak op donderdag 1 november. Niet één maar twéé verjaardagsfeestjes in het Sportpaleis dus. Het podiumbeest pur sang, dat op 19 augustus 30 kaarsjes uitblaast, kan het amper geloven.

“Dat het publiek mij de kans geeft om een extra show te geven in het Sportpaleis, is nú al het mooiste verjaardagscadeau dat ik kon krijgen! Ik moet mezelf even in de arm knijpen om te beseffen dat dit allemaal echt is”, aldus Niels Destadsbader.

Vier mee met Niels, op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november in het Sportpaleis. Hij brengt splinternieuw werk en al zijn grootste hits. Tickets voor beide concerten zijn nu beschikbaar.


Wie de naam Destadsbader niets zegt, moet de voorbije jaren ergens in een donker hol hebben geleefd. Met zijn presentatiewerk voor Medialaan – denk aan ‘Dansdate’ en ‘K3 zoekt K3’ – werd Niels al bekend bij het grote publiek. Maar toen vorig jaar zijn eerste album ‘Speeltijd’ uitkwam, veroverde hij ook ieders harten. Met klinkende melodieën en doodeerlijke teksten scoorde de immer goedlachse “boy next door” de ene nummer 1-hit na de andere. Hij stond op het podium van Werchter Boutique en van zowat elk cultureel centrum dat Vlaanderen rijk is. Als kers op de taart bemachtigde hij ook nog eens twee MIA’s en een Radio 2 Zomerhit-award met “Skwon Meiske”.

2017 was buitengewoon voor de toen bijna-dertiger uit Deerlijk en het lijkt erop dat 2018 nog meer goeds voor hem in petto heeft. Momenteel voert Niels de hitlijsten aan door zijn opmerkelijke bijdrage aan het VTM-programma Liefde voor Muziek. ‘Verover mij’ wordt op zowat elke radiozender grijsgedraaid en ‘Ik ben van’t stroate’ wordt nu al de nieuwste zomerhit genoemd. Ook zijn nieuwste ballad ‘Tokio’ schoot als een raket de hoogte in op iTunes.

Terwijl hij met Miguel Wiels een succesvolle concertreeks afwerkte, was hij tussendoor ook volop aan het acteren, jureren en presenteren. Het gaat inderdaad hard voor Niels Destadsbader, maar met zijn tweede album ‘Dertig’, dat op 30 mei verscheen, moet het eigenlijk allemaal nog beginnen… Alle hits uit Liefde voor Muziek, aangevuld met 10 pareltjes van eigen makelij. Het resultaat? Een album dat je niet wil missen!

Kaarten kosten 28,50, 34,10, 39,70 en 47,54 euro.
OPGELET: Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

wo 31.10.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

do 01.11.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Niels Destadsbader - Dertig" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium