Afficher ce site en français | View this website in English

MNM Back to the 90s & Nillies

No no limits, we reached for the sky!

… En WAAUW, laat zelfs dit nu nog een understatement zijn van het onbeschrijfelijk gevoel dat ons allen overdonderd heeft tijdens de 12e editie van MNM Back to the 90s and Nillies! Het was een zinderend Sportpaleis, showspektakel van de bovenste plank, adembenemende beats van Yves Deruyter vs DJ Ghost, de allergrootste Marie-Louise van Bart Kaëll ooit, de comeback van het legendarische Swingpaleis, de verrassende komst van Kamiel Spiessens,… én dat gedurende twee veel te korte nachten op rij.

Van begin tot eind een spektakel dat ieders wildste verwachting overtrof, een buitengewoon uitzinnig feest met duizenden handjes genadeloos in de lucht. Vol overgave werd er gedanst, gefeest en gezongen; we leken allemaal wel even van de wereld te zijn.

Kortom een historische editie die eigenlijk nog maar nauwelijks te overtreffen valt,… maar toch gaan wij dit samen doen, want dit smaakt absoluut naar meer!

Organisator Star Events houdt de artiesten nog even achter de hand, maar de datum is al bekend. Zaterdag 4 april 2020 gaat het dak van de ondertussen welbekende feesttent, het Sportpaleis van Antwerpen, er weer volledig af.

Sooooo, let’s go to the party & swing into the night! Verzeker dat jullie erbij zijn en koop nu de felbegeerde tickets voor deze memorabele avond!

Kaarten kosten 42,90 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
FRAMILIE-VOORDEELTICKET (geldig voor 5 personen): 190 euro – OPGELET: verplicht om allemaal (5 personen) samen op hetzelfde ogenblik het Sportpaleis binnen te gaan.

Kalender

za 04.04.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 20:00
Aanvang - 21:30

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"MNM Back to the 90s & Nillies" wordt georganiseerd door Star Events