Afficher ce site en français | View this website in English

Billie Eilish Where Do We Go? World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Het concert van Billie Eilish verplaatst naar een nog te bepalen latere datum

update 16.04.2020

Als preventieve maatregel zijn culturele evenementen op dit moment in verschillende landen niet toegelaten. Het concert van Billie Eilish, dat zou plaatsvinden op 19 juli in Sportpaleis Antwerpen, zal worden verplaatst. De veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. Wij volgen van nabij op.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd van zodra de nieuwe datum gekend is.

——

WACHTLIJST

Billie Eilish niet op Werchter Boutique pop-up, wel in het Sportpaleis op zondag 19 juli

Geen Werchter Boutique pop-up komende zomer. De Federale Politie heeft negatief geadviseerd omdat zij ook actief is op Tomorrowland en Dour Festival op 19 juli en de veiligheid niet kan garanderen van een extra event dat tegelijkertijd zou plaatsvinden. Het is om productionele redenen niet mogelijk het festival naar een andere datum te verplaatsen. Werchter Boutique pop-up wordt daarom geannuleerd. Tickets worden terugbetaald.

Billie Eilish, de aangekondigde headliner van Werchter Boutique pop-up, wil haar fans niet teleurstellen en komt volgende zomer alsnog naar België. In het kader van de Where Do We Go? World Tour treedt ze zondag 19 juli op in het Sportpaleis. FINNEAS zal aantreden als opening act.

Fans die een ticket voor het concert van Billie Eilish in Werchter op zak hadden, krijgen toegang tot een exclusieve presale op vrijdag 6 december vanaf 10 uur. Zij kunnen zich dus voor de start van de algemene ticketverkoop van een ticket voor het concert in Antwerpen verzekeren. Link naar de presale en persoonlijke code worden via e-mail aan elke Werchter Boutique pop-up ticketkoper bezorgd.

Kaarten kosten 89 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 19.07.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Billie Eilish - Where Do We Go? World Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium