Afficher ce site en français | View this website in English

Editors THE BLACK GOLD TOUR - Editors Greatest Hits

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support Act : Whispering Sons

Op een moment dat de band één van zijn meest productieve creatieve pieken in 15 jaar carrière beleeft, kondigt Editors de release van een ‘Best Of’-album aan. ‘Black Gold’ verschijnt op 25 oktober en telt 13 tracks uit 6 studioalbums en 3 gloednieuwe nummers: “Upside Down”, zomerhymne “Frankenstein” en de dramatische titeltrack “Black Gold”.

Vanaf hun de hemel in geprezen debuut ‘The Back Room’ tot aan ‘Violence’, hun zesde top 10-album op rij, hebben de mannen van Editors geweigerd om stil te blijven staan of zich een duimbreed in de weg te laten leggen om hun eigen ding te doen. Waarschijnlijk is dat het grote geheim achter hun blijvend succes. Dàt en natuurlijk de steun van een enorm trouwe fanbase, zowel in de UK als ver buiten de landsgrenzen. Het zijn zij die hen naar de grootste concertzalen en zomerfestivals in Europa and beyond brachten. In België wordt de liefde en toewijding van de fans alleen nog groter met de jaren. In 2018 stonden Tom Smith en co nog in een nokvol Sportpaleis en mochten ze headlinen op TW Classic 2018.

Naar aanleiding van het nieuwe album komt er ook een “Greatest hits”-tournee! “No Sound But The Wind”, “Papillon”, “Smokers Outside The Hospital Doors”, “Munich”, “A Ton Of Love”, “Magazine” en alle andere grote Editors-klassiekers passeren de revue. Mis de halte op zaterdag 1 februari 2020 in het Sportpaleis niet.

Kaarten kosten 43,07, 48,66 en 54,26 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

(Dit concert werd aangekondigd op 05.09.19)

Kalender

za 01.02.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Editors - THE BLACK GOLD TOUR - Editors Greatest Hits" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium