Afficher ce site en français | View this website in English

EuroMillions Cup Finals volleybal

14u00 finale heren
17u30 finale dames

Op 16 februari vindt in het Sportpaleis opnieuw het grootste Belgische volleybalevent plaats: de EuroMillions Cup Finals 2020. Afgelopen jaren stond deze zondag garant voor twee matchen op het allerhoogste niveau. De heuse Volley Market zien we dit keer jammer genoeg niet terug. Wat er in de plaats komt verklappen de organisatoren nog niet… Ontdek het zelf en bestel voor 15.12.2019 een Early Bird-ticket met maar liefst 5 euro korting op de reguliere aankoopprijs!

Kaarten kosten 28 euro. Early Bird tot 15.12.19: 5 euro korting.
Kinderen: 3 euro.

Je ticket is geldig voor beide wedstrijden, servicekosten inbegrepen.
Voor kinderen jonger dan 12 jaar is er gratis ticket, maar hun plaatsen moeten wel gereserveerd worden (met 3 euro aan servicekosten per gereserveerde plaats).

Groepen van meer dan 11 supporters reserveren hun plaatsen telefonisch bij Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.).

Kalender

zo 16.02.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 12:30
Aanvang - 14:00

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"EuroMillions Cup Finals volleybal" wordt georganiseerd door Top Volley Belgium