Afficher ce site en français | View this website in English

Tourist LeMC

Was zijn album ‘En Route’ uit 2015 een ongelofelijk succesverhaal met de ene na de andere hitsingle (“Koning Liefde”, “De Troubadours”, “En Route”) en de allergrootste hit van dat album, “Horizon”, een dubbel platina award en een zinderend concert in een uitverkochte Lotto Arena in november 2016, dan evenaart zoniet overtreft de nieuwste plaat ‘We Begrijpen Mekaar’ van de Antwerpse stadstroubadour na amper 2 maanden na de release het succes van zijn voorganger.

Net voor Tourist LeMC vrijdagavond 18 januari het podium van de opnieuw uitverkochte Lotto Arena betrad, ontving hij uit handen van zijn label Top Notch / Universal Music een gouden plaat. Met meer dan 4 miljoen albumstreams en een #1 entry bij release in de Ultratop albumchart een mooie verdienste. Mede dankzij die eerste topsingle van de plaat, “Spiegel” feat. Raymond van het Groenewoud. 4 MIA-nominaties (Nederlandstalig / Solo Man / Urban / Album) bevestigen dat. Afwachten wat 7 februari brengt.

Er was echter nog meer goed nieuws: op 8 november, exact 1 jaar na de release van “We Begrijpen Mekaar”, staat Tourist LeMC in de grootste concerttempel van ’t Stad: het Antwerps Sportpaleis! Een volgend hoogtepunt in de carrière van Vlaanderens meest authentieke hiphopper en kleinkunstenaar.

Kaarten kosten 36,34, 40,82 en 45,30 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 08.11.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Tourist LeMC" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium