Afficher ce site en français | View this website in English

Tourist LeMC

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Concert met support act en special guests

Support act: GEIKE

Special guests:
BART PEETERS
RAYMOND VAN HET GROENEWOUD
FLIP KOWLIER
ALICE ON THE ROOF
WALLY
JOS SMOS

(update 25.10.19) Tourist LeMC in het Sportpaleis op vrijdag 8 november wordt één groot muziekfeest! Eerder werden special guests Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, Flip Kowlier, Alice On The Roof, Wally en Jos Smos aangekondigd. Met niemand minder dan Geike als support act is de avond compleet.

Met Geike haalt Tourist LeMC een van Belgiës grootste talenten naar het Sportpaleis. Na een periode van herbronning en de monsterhit “Zoutelande” samen met BLØF, staat de focus nu op haar kersvers soloalbum ‘Lost In Time’. Unaniem lovend onthaald met de single “All Over” op kop. Vrijdag 8 november is Geike meer dan klaar om het Sportpaleis in te pakken met haar prachtige stem en nieuwe songs als support van Tourist LeMC voor wie ze veel sympathie en muzikale liefde voelt: “Toen ik de vraag van Tourist LeMC kreeg om te mogen openen in het Sportpaleis heb ik geen seconde getwijfeld. Ik weet dat het niet evident is om mensen muzikaal te raken in je eigen moedertaal. Het feit dat hij ondertussen gegroeid is naar een artiest die het Sportpaleis kan vullen, wil alleen maar zeggen dat mensen oprecht geraakt worden door wat hij doet.”

Na twee uitverkochte shows in de Lotto Arena staat Tourist LeMC op vrijdag 8 november voor het eerst in het Sportpaleis! Exact één jaar na de release van zijn jongste album ‘We begrijpen mekaar’. Een succesplaat met een #1 entry in de albumcharts en tal van hits zoals ‘Spiegel’ feat. Raymond van het Groenewoud, ‘We begrijpen mekaar’, ‘Oprechte leugens’ feat. Alice On The Roof en ‘Tramontane’.

Het concert in het Sportpaleis wordt het orgelpunt van een bijzonder succesvolle albumcyclus en drukke festivalzomer met shows op o.a. Rock Werchter, Suikerrock en Dranouter. Tourist LeMC is momenteel alom aanwezig met zijn nieuwste single ‘Ubuntu’, het campagnelied van de 11.11.11 Changemakers-actie. “Het leven is ne Lotto. Ik maak er een sport van!”. Na een zinderend concert in een uitverkochte Lotto Arena in november 2016 en een tweede Lotto Arena-concert in januari 2019 staat Tourist LeMC op vrijdag 8 november in het Sportpaleis!

Kaarten kosten 36,34, 40,82 en 45,30 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 08.11.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Tourist LeMC" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium