Afficher ce site en français | View this website in English

André Rieu in Antwerpen Nieuwjaarsconcert 2021

Dit evenement is afgelopen.

Het nieuwjaarsconcert van André Rieu in Sportpaleis Antwerpen wordt verplaatst naar zondag 9 januari 2022

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich genoodzaakt om het nieuwjaarsconcert van André Rieu, initieel voorzien op 10 januari 2021 te verplaatsen. De voorstelling zal nu plaatsvinden op zondag 9 januari 2022.

Je tickets blijven gewoon geldig. Je krijgt met je oorspronkelijk(e) ticket(s) dus toegang tot het evenement. Je hoeft geen verdere actie te ondernemen.

Boodschap van André Rieu: “Sinds maart hebben we geen enkel concert meer gegeven. Het is hartverscheurend om niet voor jullie, onze geliefde fans, te kunnen spelen. Er is geen fijner gevoel dan op het podium te staan en al jullie vrolijke gezichten te zien. Dat is dit jaar helaas niet mogelijk. We hebben de veiligheid en het welzijn van onze grote “André-Rieu-familie” altijd hoog in het vaandel staan. Dus bedankt voor jullie begrip, geduld en loyaliteit. Ik mis jullie heel erg!”

Ticketkopers worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

Update 19.11.2020

—-

Het nieuwjaarsconcert van André Rieu is voor vele fans een geliefde traditie geworden én de perfecte manier om de start van het nieuwe jaar te vieren. In 2021 mogen de Belgische fans zich verheugen op een volledig nieuwe show, waarin de charismatische dirigent en violist samen met zijn Johann Strauss orkest alle registers zal opentrekken. Op het programma staan de mooiste songs uit film, musical, opera en operette en uiteraard de grootste traditionele klassiekers.

André Rieu is er rotsvast van overtuigd dat klassieke muziek voor iedereen toegankelijk is en dat bewijst hij met het wereldwijde succes van zijn liveconcerten. Tijdens de shows is het niet ongewoon om mensen te zien lachen, huilen, zingen en in de gangen te zien dansen. Zijn onnavolgbare manier om het publiek bij de hand te nemen en van begin tot einde te laten opgaan in het spektakel, heeft van André Rieu één van de grootste entertainers van zijn generatie gemaakt. Hij slaagt er als geen ander in om klassieke muziek ‘fun’ en tijdloos te maken.

Op 10 januari 2021 nodigt hij het publiek uit in het Antwerpse Sportpaleis, om samen het nieuwe jaar in te walsen.

Kaarten kosten 65, 75, 95, 105 en 135 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 10.01.2021

Deuren - 17:30
Aanvang - 19:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"André Rieu in Antwerpen - Nieuwjaarsconcert 2021" wordt georganiseerd door André Rieu Productions BV