Afficher ce site en français | View this website in English

Euromillions Cup Finals Volleybal

Dit evenement is afgelopen.

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dijken, zij veel evenementen momenteel niet toegelaten.  De Euromillions Cup Finals 2021 voorzien op 14 februari 2021 in Sportpaleis, wordt geannuleerd.

De wedstrijden zullen doorgaan op 21 februari in de Lotto Arena, maar zonder toeschouwers. De wedstrijden zullen via livestream te bekijken zijn.

Ticketkopers worden hiervan persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

(Update 09.12.2020)

Was jij onlangs op het grootste volleybalfeest van het jaar? Kom je volgend jaar opnieuw? Koop dan nu al je tickets aan een echt Early Bird tarief! De Euromillions Cup Finals van 2021 wordt een echte Valentijnseditie want op 14 februari verwelkomen we de vier finalisteen in het Sportpaleis. Reserveer nu aan maar liefst 20% korting jullie plaatsjes in zone 1! Het ideale Valentijnscadeau koop je nu aan 20 euro (excl 3 euro vaste servicekost) per ticket.

Kaarten kosten 28 euro in categorie 1, in categorie 2 zijn er kaarten beschikbaar aan 23 euro. Je ticket is geldig voor beide wedstrijden, servicekosten inbegrepen.
Voor kinderen jonger dan 12 jaar is er een gratis ticket, maar hun plaatsen moeten wel gereserveerd worden (met 3 euro aan servicekosten per gereserveerde plaats).

Groepen van meer dan 11 supporters reserveren hun plaatsen telefonisch bij Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.).

Kalender

zo 14.02.2021

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 14:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Euromillions Cup Finals Volleybal" wordt georganiseerd door Top Volley Belgium