Afficher ce site en français | View this website in English

MNM Back to the 90s & Nillies

Het is eventjes stil geweest rond MNM Back to the 90s & Nillies, … maar nu heeft de organisator groot en heel goed nieuws, want de nieuwe data mogen worden bekendgemaakt. “Vol enthousiasme delen we jullie dan ook mee dat MNM Back to the 90s & Nillies zal plaatsvinden op zaterdag 3 en zondag 4 april 2021, tijdens het eerste weekend van de paasvakantie!”, klinkt het.

Had jij al tickets voor de uitgestelde van edities van zaterdag 28 maart of zaterdag 4 april 2020? Dan blijven deze tickets gewoon geldig! De tickets van zaterdag 28 maart 2020 zijn geldig voor en worden rechtstreeks omgeboekt naar de show op zaterdag 3 april 2021. De tickets van zaterdag 4 april 2020 zijn geldig voor en worden rechtstreeks omgeboekt naar de show op paaszondag 4 april 2021. Een zondag? Geen zorgen! De dag nadien is het paasmaandag, een officiële feestdag, dus uitrusten en bekomen van dit feestje kan!

Atomic Kitten, Captain Hollywood, Peter Van de Veire en DJ F.R.A.N.K. zijn al zeker en vast van de partij! Later deze zomer worden de andere, en zeker niet van de minste, namen bekendgemaakt.

Zo, het aftellen kan nu eindelijk weer echt beginnen! We hebben er alvast ontzettend veel zin in.Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar voor beide nieuwe data.

Raadpleeg de website van MNM Back to the 90s & Nillies voor meer informatie

Kalender

za 03.04.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 20:00
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

zo 04.04.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 20:00
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?